Pauline Strand

Härlig promenad och lite plugg

Publicerad 2018-02-26 17:29:52 i Livet och sånt

Alltså det här vintervädret, sååå drömmigt! Perfekt när det är snö, soligt och -5 grader ute enligt mig. Biter lite lagom i kinderna men blir ändå inte för kallt. Bästa nu ju närmre våren vi kommer är ju också att det är ljust längre och längre på eftermiddagarna. Så idag kunde jag och Rut ta både förmiddagsprommenaden och eftersmiddagsprommenaden i skogen istället för att behöva gå i stan på eftermiddagen pga för mörkt för skogen. Sååå härligt!
 
Så nu har jag en trött tjej som har slocknat under soffbordet och jag ska sätta mig ner med lite skolarbete. Gillar faktiskt det vi håller på med nu. Kursen handlar om förvaltningsrätt (typ hur man arbetar på myndigheter osv) och just nu har vi gått genom sekretess och socialrätt. Just socialrätten tycker jag är extra kul för det är något som jag är lite sugen på att jobba med i framtiden sen om jag kan. Att få jobba med barn och hjälpa dom är drömmen. Även familjerätten skulle vara väldigt kul att jobba med men känns som det kan bli lite för mycket pengagiriga personer i arvstvister eller skiljsmässor där dock.. Skulle kanske blivit socionom istället hehe.. Men långt kvar tills dess! Nu ska jag dyka ner i lite pulgg ett tag innan det är dags för att fixa middag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela