Pauline Strand

Storstäd

Publicerad 2018-02-02 09:53:37 i Livet och sånt

Igår när jag kom hem till Örebro igen var så helt slut. Mentalt tömd från dagen innan och sen hade jag knappt sovit något den natten. Gick faktiskt inte på seminariet som vi hade för orkade inte. Hade inte förberett något eller ena kollat på uppgifterna så kände att det inte skulle ge så mycket. Blev även en liten nap på eftermiddagen som jag kände att jag förtjänade. 

Hela dagen igår spenderades istället med att storstäda klart i lägenheten och bocka av en massa från att-göra-listan. Såå skönt! Har haft det hängandes över mig så länge så är verkligen underbart att att är fixat nu. Är så himla rent och fint här hemma så vill knappt röra mig för jag är rädd att smutsa ner haha.. köpte nya superfina tulpaner idag också som gör mig så glad. Älskar verkligen att ha färska blommor hemma!

Idag så blir det en hel pluggdag istället. Kan förhoppningsvis ha fokus på plugget ordentligt när allt är rent och fint hemma och att jag har fått gjort allt som jag behöver. Har haft riktigt dåligt fokus på skolan de sista två veckorna så har en hel del att ta ikapp så förhoppningsvis kommer jag en bit idag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela