Pauline Strand

Tungt nu

Publicerad 2018-02-01 21:31:05 i Livet och sånt

Nu sover hon gott vår älskade Casmira. Igår vid lite efter tre var vi inne hos veterinären. Dom hade gjort så fint med ett rum som var avsides, gjort iordning en mysig madrass på golvet med kuddar och filtar och tänt en massa ljus. Jag låg och kramade henne när hon tog sitt sista andetag. Allt gick så himla lugnt och fint till vilket var skönt. Vet verkligen att vi gjort rätt val och att det verkligen var dags. Men är ändå så himla tomt och tungt ändå. Känns som en dålig dröm och att det inte har hänt på riktigt. Att jag snart sk vakna och hon fortfarande är här. 

Kommer sakna hennes hasande när hon skulle ställa sig upp, hur glad hon blev när man kom hem och hon kom lunkades fram, viftade på svansen och försökte sen köra ner huvudet i fickan som hon visste att jag hade godis i. Så glad för de nästan 12 åren som vi fick tillsammans. Halva mitt liv har jag fått äran att spendera med henne <3 Sista jag gjorde innan vi sa hejdå och åkte hem igår var att köra in näsan bakom hennes öra sådär som jag alltid brukar göra och pussa henne. Värdena bästa tant. 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela