Pauline Strand

En helt annan hund

Publicerad 2018-01-05 22:36:35 i Livet och sånt

Inför nyår satte jag som sagt på ett adaptilhalsband på Rut för att hon skulle ha en lugn och bra känsla i förväg med tanke på smällarna. Stod på förpackningen att det kunde ta upp mot en vecka innan det hade full effekt så några dagar innan jul åkte det på. Och herregud, blev en helt annan hund! På ett positivt sätt såklart. Hon är alltid ganska nervig av sig, svårt att slappna av på nya ställen eller där det är mycket rörelse. Går jag från köket här hemma till sovrummet till exempel så följer hon nästan alltid efter fast hon ligger och sover när jag lämnar henne.

Men redan efter två dagar var hon hur cool som helst! När vi firade ju hemma hos Patriks pappa så började jag nästan undra om hon var sjuk eller något när hon bara la sig under köksbordet och sov fast vi var 8 personer som röjde runt där. Och sen låg hon där i över en timma och bara sov. Jag och Patrik satt i ett annat rum och hon brydde sig inte ens. Haha låter som så sjuka saker när man skriver om det såhär men kändes så stort just då. 

Om ca 1 vecka så har adaptilhalsbandet gjort sitt så ska bli spännande att se om hon går tillbaka till sitt vanliga jag igen då eller hur det blir. Funderat lite på om det kanske är värt att hon har ett sånt på sig oftare då hon verkar så mycket tryggare i sig själv, lugnare och lättare att slappna av. Ska se om jag kan få lite experthjälp angående det sen så får vi se hur vi gör. 

(null)

Ser ni en sovande Rut där under bordet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela