Pauline Strand

Flyttfunderingar

Publicerad 2018-01-19 16:01:00 i Livet och sånt

Åhh det där problemet med radhus. Har sakta fått ge upp den idéen lite just nu för vi känner inte riktigt att vi vill köpa någon bostad riktigt nu när man inte riktigt vet vart bostadsmarknaden är påväg. Så nu håller vi istället på och kollar efter en ny hyresrätt. Absolut ingen stress eller så för vi bor ändå helt okej. Men är kul att kolla runt lite. Har anmält intresse till några olika nybyggnadsprojekt så får vi se vart det leder. Vi är ganska petiga med vad vi vill ha och kommer inte tacka ja till första bästa, vi bor ju som sagt helt okej ändå där vi bor. 
 
Bara det att jag skickade in ytterligare en ansökan nu idag och fick svar med en gång. Och Patrik befinner sig just nu uppe i Kiruna på vinterutbildning och är ute på övning nu fram tills på måndagkväll så det inte går att få tag på honom. Nackdelen med att vara tillsammans med en millitär ibland alltså... Fick svara nu på vilken lägenhet vi isåfall är intresserad av och hoppas på att Patrik tänker samma som jag haha. Tror i och för sig att han gör det men man vet ju aldrig. Har ju inte direkt tackat ja till någon lägenhet heller för den delen. Denna spänning alltså! Får se vart det slutar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela