Pauline Strand

Lång dag

Publicerad 2018-01-10 22:05:29 i Livet och sånt

Just nu är jag heeelt slut efter denna dagen. Har haft sista redovisningen för denna terminen idag, en bolagsstämma som höll på i 6,5 timmar. Och rollen jag hade fått var styrelserepresentant så jag har suttit på en scen hela dagen med strålkastare riktade i ansiktet. Finns ju härligare saker att göra kan jag berätta! Jag hade som tur var en väldigt liten styrelseroll vilket var skönt. Har mest suttit och lyssnat under dagen och flikat in något litet på några ställen och sedan haft min lilla del det absolut sista. 
 
Sen när jag kom hem ikväll så behövde jag kompencera Rut lite med massa aktivitet då hon hade varit själv hemma sammanlagt 7 timmar idag. Brukar aldirg lämna henne så mycket under en dag annars så för att hon skulle få göra slut på all energi efter att ha varit ensam och för att jag skulle lätta lite på mitt dåliga samvete så tog vi en långprommenad när jag kom hem först. Sen har hon blivit tvingad till att bada som hon inte riktigt älskar men bara för att verkligen tömma henne på energin. Så nu ligger hon stendäckad i soffan och jag känner att jag har lyckats. Skulle gärna själv vilja ligga där bredvid henne också. Varit väldigt intensivt idag med tidig morgon, bolagsspel, hem under lunchen och både hinna trötta ut Rut och äta, mer bolagsspel, långprommenad med henne, laga mat, diska, bada henne och nu sitter jag här. Sånna här dagar det hade varit guld värt att ha Patrik hemma på! Men det är vad det är och är ändå nöjd med hur dagen har varit. Men måste ändå säga att trots att det har varit mycket idag så älskar jag kontrasterna jag har haft mellan att vara klädd i kostym och klackskor till att gå runt i underställ, hundkläder och vinterkängor. Verkligen det bästa av två världar enligt mig!
 
Imorgon ska vi behöva genomlida bolagsspelet igen eftersom det blev inspelat och vi ska behöva sitta och kolla på det. Känner nästan att det är värre än hela bolagsspelet.. Sen kommer även mamma hit på kvällen för att vara hundvakt då vi har avslutningsmiddag på skolan för denna teminen. Detta är vår tuffaste termin så nu när denna är slut så bjuder en advokatbyrå in på middag då vilket ska bli jättetrevligt. Så mamma kommer jag inte kunna umågs så mycket med vilket är tråkigt. Men såå skönt att de bor såpass nära så hon kan komma upp och hjälpa mig med Rut när jag behöver det. 
 
Men nu ska jag bara ut och kissa Rut och sen är det direkt i säng. Är såå trött och har en lång dag framför mig imorgon också... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela