Pauline Strand

Nyårsafton

Publicerad 2018-01-02 17:36:34 i Livet och sånt

Nyår gick sååååå bra med Rut! Hon kollade upp ite när hon hörde några smällar för första gången under dagen men annars brydde hon sig inte det minsta. Låg och sov eller kollade på fyrverkerierna genom fönstret här hemma. Så fruktansvärt skönt!!! Den lättnaden är helt obeskrivlig. Kunde verkligen andas ut på nyårsafton och bara njuta fullt ut och ha kul!
 
Patriks kompis med tjej var här och vi hade helt galet kul! Åt massa god mat (men kom bara ihåg att fota efterrätten som dom hade gjort haha), spelade med andra ord som spårade rejält och skålade in tolslaget utomhus. Jag smet undan lite snyggt och somnade lite efter tre medan de andra satt kvar och gjorde jag vet inte vad fram till fem på morgonen. 
 
När jag klev upp sen dagen efter var det smått kaos i lägenheten haha... Tror vi hade använt nästan alla glas vi har och var hur mycket tomma ölflaskor som helst... Men kul hade vi! Vissa mådde dock lite sämre dagen efter haha! Men på kvällen så möttes vi alla inne i stan igen och åt pizza och gick på bio. Filmen går väl att diskutera om den var bra eller inte (tyckte såå synd om alla andra i biosalongen när vi satt och försökte kväva våra skratt hela tiden) men pizzan var fantastiskt god!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela