Pauline Strand

Underbara vintern

Publicerad 2018-01-23 12:40:06 i Livet och sånt

Passar på att njuta av vintern så mycket jag kan nu innan allt ska börja regna bort imorgon. Åkte längdskidor igen i söndags med helt fantastiskt väder. Himlen var verkligen knallblå och solen sken. Sååå fint! Ska åka upp och åka en sväng ikväll också är planen. Jag som hatar att träna annars älskar verkligen att åka längd. Ska så fort lillebror kommer hem igen även ta mig ut på en långprommenad med Rut. Så lätt att prommenadena blir bortprioriterad här hemma så känns så skönt när jag verkligen har tid till att gå en lång rejäl prommenad med henne uppe i skogen. Häromdagen när vi var ute och gick hade jag henne även lös halva prommenade och hon var såå duktig! Skönt att se lite resultat av träningen. 
 
Fick även träffa lillebrors nya tjej igår. Nyvaken i min fina älgpyjamas. Härligt att man ger så bra första intryck osv. Där fickni något att skratta åt iallafall! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 23 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela