Pauline Strand

Minisemester

Publicerad 2018-07-12 18:16:11 i Livet och sånt

Sitter i husbilen påväg hemåt nu. Har varit med mamma och pappa på lite minisemester ihop med Patrik. Gränna, Vimmerby och Söderköping har vi hunnit med. 

Blev så glad i Gränna när vi hittade "polkagris" även till hundarna. Så självklart så köptes vi polkagrisar till alla, det är ju ett måste när man är i Gränna! Årets minigolf blev av också och självklart vann pappa. På något konstigt sätt så lyckas han alltid vinna när vi spelar det? 

Dag två så blev det lite nostalgitripp och vi var där dom spelade in Bullerbyn och där dom spelade in Emil. Var där när jag var kanske 8-9 år och älskade det verkligen då! Så väldigt mysigt att få se det igen, Astrid Lindgren-fantast som man är. Kvällen sen avslutade vi i Västervik så både vi människor och hundarna fick bada i havet. Var fakstigt väldigt skönt i vattnet vilket jag inte trodde det skulle vara först. 

Idag så gjorde vi det årliga stoppet i Söderköping och åt glass på smultronstället där även Erik och Lisa kom och mötte upp oss.  Mer fantastiska glassar är så går nog inte att hitta! Man får absolut inte gå dit mätt och det bästa är att hundarna är välkomna också och att de blir bjudna på glass, väldigt uppskattat av våra tjejer iallafall! 

Nu sitter jag bara i husbilen och längtar tills vi kommer hem! Det första jag ska göra är att byta om till baddräkt och hopppa ner i poolen, är härliga (och svettiga haha) 30 grader ute! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela