Pauline Strand

Örebro i några dagar

Publicerad 2018-07-09 20:18:50 i Livet och sånt

Har haft några jättehärligt dagar ledigt nu och varit i Örebro en sväng. En av mina gamla jobbarkompisar från SCB gifte sig i lördags så var och hjälpte till med massa fix inför bröllopet och sen var med och serverade och hjälpte till på bröllopsdagen. En så himla magisk dag! Dagen började med spöregn och mulet men lagom till vigseln (som var utomhus) så sprack det upp till klarblå himmel och blev så härligt!  När middagen var slut och det drog igång och blev ordentlig fest på slutet sen så rullade vi hemåt,. Tråkigt att vi inte kunde vara kvar längre med jag jobbade dagen efter så behövde hem till skövde. 

Förutom bröllopet passade jag och Patrik på att umgås lite. Var ute och åt en massa god mat, promenerade förbi nya lägenheten och kollade till den och tog det lite lugnt. Härliga lediga dagar med andra ord! 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela