Pauline Strand

Underbara sommar

Publicerad 2018-07-04 12:32:30 i Livet och sånt

Alltså livet just nu hurrni! Så himla bra! Jag är ledig idag så tog sovmorgon till tio. Efter en långfrukost på altanen i värmen och en dusch av Rut så sitter jag ute nu igen med en bok i skuggan och njuter. Hundarna springer omkring i trädgården och lever livet dom med.  Rut ska jag snart förstöra glädjen för dock genom att klippa henne. Hon får så mycket tovor i pälsen nu när det badas hela tiden och hon och inez busar så mycket med varandra. Så måste verkligen hålla henne kortklippt nu. 

Ikväll åker jag till Örebro också för några dagar där. Ska hjälpa en kompis som gifter sig på lördag och så ska jag träffa Patrik. Var ett tag sedan sist nu. Med tal om Patrik, häromdagen blev jag verkligen riktigt chockad och bortskämd när jag kom hem sent från jobbet och hittade en superstor och jättefin bukett med blommor på mitt rum. Ibland kan han allt <3 

(null)

(null)


(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela