Pauline Strand

Falkenberg strandbad

Publicerad 2018-03-26 14:58:09 i Livet och sånt

Alltså spa, vilken grej! Var verkligen jobbigt att kliva ut genom dörrarna från hotellet i lördags eftermiddag och komma tillbaka till "verkligheten" igen. Jag och mamma hade det så himla bra och mysigt i helgen! Checkade in på fredagen och låg sen mer eller mindre i 4 timmar i någon pool och njöt. Hade en paus från poolen och låg inne i ett "eldrum" och slumrade i en timme. 

På kvällen sen hade vi bokat bord på restaurangen på hotellet och åt trerätters middag. Herregud på den maten alltså! Verkligen smälte i munnen. Jag och mamma gjorde som vi alltid gör, beställer olika maträtter och så byter vi tallrik efter hälften så vi får prova två rätter jämt. 

I lördags sen så började vi dagen efter frukosten i de varma poolerna utomhus innan vi sen hade ansiktsbehandling. Sååå skönt! Kom ut och var såå mjuk och len i ansiktet.

Som sagt, en riktigt drömhelg! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela