Pauline Strand

Fullt ös

Publicerad 2018-03-09 09:52:47 i Livet och sånt

Igår och idag har och är minst sagt intensiva dagar. Var hemma en sväng igår för att skriva på kontraktet på sommarjobbet. Sen hoppade jag på tåget hem till Örebro, hade 10 minuter mellan att jag kom hem med bussen tills jag behövde vara på nästa buss till stan igen. Så var bara att springa in, lämna alla sakerna och sen springa till bussen igen. Var i stan på en infoträff angående ett extrajobb som jag sökt vilket var hyffsat snabbt avklarat. Så då var det på bussen och åka hem igen för att snabbt slänga ihop lite mat och äta innan jag skulle iväg en sista gång för kvällen på hundkurs. 

Idag blev det en tidig morgon för att igen åka på en jobbintervju. Lite irriterande att det tar 40 minuter med bussen men skulle ta mig 15 minuter med bil.. Aja! Sitter på bussen hem nu iallafall. Ska in och vända innanför dörren hemma igen nu för att sen gå till skolan och jobba på ett grupparbete innan vi har föreläsning. Är så himla glad att jag valde att lämna Rut hemma hos mamma och pappa igår för hade haft konstant dåligt samvete över henne annars att hon fått vara ensam så mycket och jag bara kommit och vänt hela tiden. Vet att hon inte hade dött av att ha det så i två dagar men ändå. Hon har det bättre hemma nu och vara med farmor hela dagen idag. Och sen så hämtar Patrik henne på vägen hem idag. Ser fram emot att få hem dom bägge och ha en lugn och mysig helg tillsammans! 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela