Pauline Strand

Löptik....

Publicerad 2018-03-01 18:50:58 i Livet och sånt

Sitter på bussen just nu påväg till hundkursen. Utan några hörlurar för dom glömde jag hemma hos mamma och pappa igår så är utan en vecka nu och har aldrig saknat dom så mycket som nu... Rut är inte heller med till hundkursen för hon löper. Tajmade in sitt löp på sämsta möjliga sätt, två gånger får hon inte följa med på hundkurs och vi var tvungna att boka om vi privatlektion som vi skulle haft imorgon annars. Så irriterad över det sista! Hade sett fram emot den och nu måste vi vänta till slutet av april... 

Rut är för övrig skitjobbig just nu. Första veckan av löpet sov hon genom. Hon hade hyfsad energi på prommenadena men sen orkade hon inget mer utan bara sov. Skönt men lite konstigt haha! Men denna veckan... herre Gud! Börjar vid 8-9 på morgonen med sitt gnällande och håller på mer eller minsta hela förmiddagen. Kommit på nu att hon ger sig efter en långpromenad så istället för att gå ut vid lunch som vi brukar så går vi ut vid tio nu istället för att slippa gnällande. Försöker tänka att det är jobbigare för henne med alla hormonerna i kroppen än vad det är för mig att hör på gnället. Men det är jäkligt svårt ibland! Skönt att hon (oftast) är lugnare på eftermiddagarna iallafall. Mat äter hon inte heller nu så känns som jag får truga i henne det lilla jag kan. Vilka problem vi har! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Saknar redan nu förra veckan som hon sov genom....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela