Pauline Strand

Skogspromenad

Publicerad 2018-03-06 14:57:01 i Livet och sånt

Känner mig halvt slut som människa idag också. Börjar snart tro att kroppen bara jävlas med mig lite typ. Orkade mig iallafall upp imorse och pallade mig iväg till jobbintervjun. Gick bra tror jag, får se vad dom säger sen när dom hör av sig. Har försökt fått lite plugg gjort och ska snart ta tag i det igen. Var nyss ute på prommenad med Rut och vi bägge ligger i soffan just nu. 

Var så himla fint när vi var ute och gick förut. Några centimeter med nysnö i spåret och så dalade det flingor i luften hela tiden. Magiskt! Såg även ett rådjur inne i skogen som skuttade iväg. Kommer verkligen sakna att ha skogen runt knuten sen när vi flyttat. Men blir park istället och det är inte helt fel det heller.

Så tråkigt att man inte kan lyckas fota dom där fina snöflingorna som föll utan att alla korten bara ser gråa och tråkiga ut. Så var det inte iallafall! Något som man däremot kan se är ruts extremt fula röda "strumpor" som hon har på sig nu när vi är ute och går. Fastnar så jökla mycket snö i hennes päls och just under tassarna bildas det typ isklumpar mellan trampdynorna. Så då får hon ha fula röda strumpor på sig istället för att slippa det och så det blir lite skönare för henne att gå. 

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela