Pauline Strand

Trött, träning och jobb

Publicerad 2018-03-05 20:23:24 i Livet och sånt

Idag har jag varit lite extra hurtig! Efter min och ruts eftermiddagspromenad på en timma så gjorde jag även ett träningspass, hör och häpna! Trodde jag skulle dö lite men klarade det. Men nu ligger jag istället och känner mig som en urvriden trasa i soffan. Är så trött och har mensvärk... Funderar helt ärligt pä att gå och lägga mig redan nu. Har ett seminarium att förbereda inför onsdag så tar nog med mig skolböckerna till sängen och börjar lite smått så får jag göra resten imorgon. 

Imorgon är annars en heldag hemma utan skola. Ska dock iväg på en jobbintervju på förmiddagen imorgon, ska bli spännande! Måste göra något rätt när jag söker jobb för nu känns det nästan som jag har intervjuer och liknande var och varannan dag. Får se om jag blir erbjuden något av jobben sen. Känner mig lite selektiv kring vad jag kan tänka mig för jobb med tanke på Rut och så. Är extrajobb jag har sökt nu alltså, sommarjobbet skriver jag på anställningskontrakt för på torsdag. 

Näe kompisar, nu blir det nog ändå sängen! 

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela