Pauline Strand

Första maj

Publicerad 2018-05-01 23:27:10 i Livet och sånt

Blev en ganska lugn och skön första maj här hemma. Mitt PM är färdigskrivet (ska bara läsas genom och småpilla med det nu också), blev en långprommis med Rut och sen även både ett bad för henne och en dusch för mig. Herregud vad smutsig Rut var! Märks att det är vår och skitit ute nu alltså. Att bli badad är inte riktigt hennes favoritsysselsättning i världen om man säger så. Men hon har insett att den där hårfönen däremot är himlans härlig och varm nu. Så himla söt när hon verkligen backar intill så man kan föna henne bra haha. 
 
Luften gick lite ur mig ikväll och jag orkade inte göra något. Hamnade på golvet med mobilen efter duschen och orkade inte ta mig upp så satt så kanske i en halvtimme scrollandes. Slutade med lite rester till middag och så gjorde jag en omgång chokladbollar (blev å glad när jag upptäckte att jag hade mer havregryn i skåpet för har trott att dom varit slut och har varit sugen på chokladbollar sååå länge nu men inte orkat köpa mer havregryn) och sen satt jag och kollade på Världens viktigaste kväll på tv. Slutade med att jag nu också är världsförälder. Har länge kännt dåligt samvete för att jag inte är med och skänker pengar till någon organisation men samtidigt inte vetat vart jag vill skänka pengar. Tycker allt är en enda röra egenligen och man ser så mycket reklam om olika organisationer som gör så mycket. Jag har inte heller velat att pengarna man skänker till exempel bara går till att göra reklam utan att de faktiskt kommer fram dit dom behövs. Men kände nu att allt är bättre än inget och att det var dags att faktiskt göra och inte bara tänka. 
 
Men nu ska jag gosa ner mig bredvid min fluffiga hund och sova lite. Lång dag imorogn!
 
 
En nerbäddad, nybadad tröttmössa <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela