Pauline Strand

Härlig långhelg

Publicerad 2018-05-13 20:50:19 i Livet och sånt

I torsdags åkte jag hem till en hundpromenad på förmiddagen ihop med hundskolan. Direkt när jag kom hem så gick jag direkt över till Joakim och Agnes för att få träffa lilla bebisen Charlie. Kan vara den absolut sötaste lilla minimänniskan jag någonsin sett! Satt med honom i knät och kunde knappt kolla mig mätt på honom. Så himla fin <3 näsan jobbigt att lämna tillbaka honom sen när jag var tvungen att gå hem...

På fredagen sen så hade vi lite kalas för lillebror med släkten. Var så underbart väder så vi alla kunde sitta ute hela kvällen på altanen. Bästa som finns nu denna årstiden! 

På lördagen blev det tidig uppstigning för att packa in oss med hundarna i bilen och åka upp mot Uppsala och valpträff hemma hos uppfödaren till både Rut och Inez. Fem valpar var det från Inez kull som kom dit + Rut som fick vara med också och sen uppfödarens tre hundar. Fullt ös med pudlar alltså! Kan säga att vi hade väldigt trötta hundar i bilen på vägen hem sen! Och idag har Rut legat hela utslagen hela dagen också haha! Ska försöka få med mig henne ut på en joggingrunda ikväll när det är lite svalare sen. Får se hur det går!

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela