Pauline Strand

Familjebesök

Publicerad 2018-11-04 23:25:46 i Livet och sånt

Nu har jag bäddat ner mig i sängen med min lurvigaälskling bredvid och ska snart tacka för denna helgen. Har dock lite trevlig kvällsläsning med mig... underbara livet med tenta snart. Har inte blivit så mycket plugg i helgen för igår jobbade jag hela dagen och idag har mamma, pappa, mormor och farmor varor här och hälsat på. Mormor och farmor har inte sett vår nya lägenhet förrän idag så var så kul att dom äntligen kunde komma hit och se hur vi bor. Blev bortskämd med finaste blombuketten och ett kombinerat ljus och godisfat (bästa kombon någonsin enligt mig haha!) 

Hade lagat tjälknöl och potatisgratäng idag nu när vi hade gäster och allt. Alltså jäklar vad gott tjälknöl är?!? Och fick till den helt perfekt tillagad, så nöjd! Min köttermometer jävlades med mig hela natten (köttet var i ugnen under 11 timmar inatt) så jag har varit uppe tre gånger för att kolla till det där jäkla köttet... mem bra blev det som tur var! Lyxen nu när vi har så stor frys är att vi har kunnat köpa kött direkt från en bonde så har massa kött hemma nu. Och jäklar vad mycket godare det köttet är än det man köper från Ica! Känns lite bättre med detta köttet också när man vet att djuren har haft det bra, dom inte behövt åkt timmar till slakteri osv. Mildrar det dåliga samvetet kring att äta djur lite iallafall. 

Nej, nu måste jag läsa lite innan jag somnar! Tog sin lilla tid att skriva detta för kunde bara skriva med en hand. Den andra var jag tvungen att klappa Rut med. För om jag slutade klappandet så puttade hon demostrativt på mig sötnosen haha! Gosa är det bästa som finns <3 

(Tog inga bilder alls när familjen var hör upptäckte jag. Men här är några från ett kaosigt plugg-köksbord så ni får se fina ljusstaken och blommorna. Även mitt perfekta kött kan ni skymta där i en bild också haha)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela