Pauline Strand

Stackars stackars mig

Publicerad 2018-11-14 11:55:42 i Livet och sånt

Det är himla synd om mig nu faktiskt. Munnen gör ont så har svårt att äta något annat än soppa typ, är så otäckt när bitar av mat kommer i närheten av där det är sytt osv efter tanden som är borta. Och blir inte helt mätt på soppa så går runt och känner mig småhungrig jämt typ och har noll energi. Vilket gör mig på dåligt humör. Vilket gör att jag tycker jättesynd om mig själv. Logiskt? Typ ja... äter alvedon och något annat som är typ som Ipren (tål inte Ipren) men tycker inte det blir någon skillnad alls av tabletterna. Och jag hatar att ta tabletter så sitter typ och stirrar på tabletterna i en halvtimme innna jag får i mig dom. Känner mig så positiv just nu alltså! 

Tänkte gå till skolan idag men gjorde inte det. Hoppas på morgondagen istället. Patrik skulle kommit hem igårkväll också men det gjorde han inte. Blev ju inte superglad över det direkt. 
Rut är understimulerad pga jag inte orkar göra något med henne så har jättedåligt samvete för det också.... det går bra nu hurrni! 

Jag ser ut som en ekorre också pga så svullen över ena kinden. Synd att halloween är över..... nu ska positiva-pauline samla lite energi i soffan så jag orkar ta mig en dusch. Det är välbehövligt om vi säger så! 

(null)

Fortsätter bjuda på så charmiga bilder av mig själv. Svårt att få med ekorrekinden ordentligt på bild dock. Tycker att den är snäppet större idag också, himla fint! 

Kommentarer

Postat av: Thirza

Publicerad 2018-11-14 13:44:49

Kämpa!! Skönt att ha det gjort <3

Svar: Ja det är skönt ändå!
Pauline Strand

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela