Pauline Strand

Trött dag

Publicerad 2018-10-10 21:29:57 i Livet och sånt

Idag var jag så trött när väckarklockan ringde så jag orkade verkligen inte kliva upp utan hoppade morgonföreläsningen som vi hade. Allt har snurrat på i sånt himla tempo det senaste så var skönt att bara skita i allt för en liten stund. istället drog jag och Rut runt här hemma, flyttade om lite i köksskåpen, tvättade lite, sålde lite möbler från gamla lägenheten som vi inte ska ha här och skrev klart mitt pm. Nu i eftermiddag var vi även på hundkurs. Tog en promenad dit och hem så har en riktigt trött hund här hemma nu. Nu är hon iförsig trött jämt eftersom hon precis har löpt. Hon kom precis och kröp upp i soffan bredvid mig och la huvudet på min mage <3 kan vara bland det mysigaste jag vet! Var precis detta jag såg fram emot när jag skaffade henne så blir varm i hjärtat när hon är såhär gosig. Ska egentligen packa upp några av dom sista flyttkartongerna men kan ju inte flytta på mig nu när det är såhär mysigt.

Imorgon är det en fixardag. Ska lämna in en jacka på lagning, köpa bröd, lämna in mitt pm, vaccinera Rut, hämta kött som jag har köpt och packa. Är iväglurad på en weekend med Patrik men har absolut ingen aning om vart vi ska eller vad vi ska göra. Har fått en packlista iallafall haha! Och Rut ska iväg till hundvakt i helgen. Första gången någon annan än familjen är hundvakt och trots att dom som ska ha henne är världens bästa och Rut älskar dom så är jag ändå lite nervös... hej hönsmorsa!  Vet att det kommer gå så bra men kommer ändå inte kunna slappna av förrän jag hör att allt går bra. Aja, jag måste lära mig att slappna av lite ibland tror jag.

Men nu ska jag mysa vidare med min älskade hund! 

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela