Pauline Strand

Tiden flyger fram, lite födelsedagar, flyttkaos och annat smått och gott

Publicerad 2018-09-23 22:39:55 i Livet och sånt

Livet just nu är verkligen kaos! Vi flyttar om 5 dagar så allt är i fyttkartonger här hemma, vi har inte bara Rut utan även Inez också denna veckan, jag har MASSOR i skolan att göra, jag har precis börjat mitt nya jobb och allt är bara väldigt rörigt just nu. 
 
I helgen var vi hemma och firade mamma lite i förskott, hon fyller egentligen år imorgon. Först firade vi lite med släkten i fredags kväll och underhållningen stod mormor för ofrivilligt när hon hade skrivit "grattis på 40 års dagen" på kortet till mamma fast hon fyller 49. Häromdagen trodde hon i och för sig att hon fylde 30 så går ju åt rätt riktning iallafall. Alzheimers Är en spännande sjukdom. Ändå skönt att vi kan skratta åt det i familjen och ingen riktigt tar det så hårt. Vi vet ju att hon är rejält snurrig men det är bara så det är nu tyvärr. 
 
Igår kväll sen så var vi hela familjen + Lisa och Patrik och åt på Krogen i skogen som ligger i Tiveden. Så himla god mat och sjukt mysigt där mitt ute i skogen verkligen. Jag njöt verkligen när jag fick in min råraka med massor av löjrom och gotte till, bästa som finns! 
 
Idag har det varit full rulle här hemma. Idag är en stor dag för Rut fyller 2 år. Helt sjukt vad fort tiden går!! Känns som igår typ som jag fick hem henne men samtidigt som om hon alltid har bott här. Födelsedagen har iallafall firats med prommenad, tårta och paket. Tyvärr innehöll födelsedagen även att bli badad och klippt vilket kanske inte var riktigt lika kul enligt Rut haha. Men nu ligger det iallafall två utslagna tjejer här hos mig i sängen och jag ska snart göra dom sällskap med sovandet. Ville bara få ner några ord här, var ju så länge sedan. Hatar att jag missar att dokumenter allt kul som händer. Har inte hellet hunnit gå genom alla bilder från USA än, än midra hunnit lägga upp något här. Någon dag kanske!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela