Pauline Strand

Hundmässa

Publicerad 2019-01-04 19:28:56 i Livet och sånt

Och där var skolan igång igen! Tyckte jag ändå hängde med på föreläsningarna innan lovet och även om jag inte kunde allt så hade jag en grund för det iallafall. Men satt som ett frågetecken hela föreläsningen idag haha.... fattade verkligen inget av vad hon pratade om kändes det som. Så jag har en hel del att plugga på hemma nu tänker jag. Det får jag dock ta tag i igen efter helgen för just nu sitter jag och Rut på ett tåg påväg hem till mamma och pappa. Imorgon ska jag och mamma åka ner till mydog i Göteborg, en stor hundmässa. Som jag är taggad på detta!! Ska spana på lite saker till Rut, kolla uppvisningar, lyssna på föreläsningar och sen kolla in lite hundraser som jag är intresserad av (även om Patrik har sagt att jag får välja mellan honom eller en till hund....) 

Jag och mamma ska även sova över i Göteborg vilket ska bli supermysigt. Dock kanske inte superbra planerat för pappa får vara ensam hemma med hundarna och inez gjorde titthålsoperation av knät igår så hon har tratt och har lite ont efter det. Men men, han skulle kanske få lite hjälp av farmor med hundarna så han överlever förhoppningsvis.

Men nu ska jag försöka läsa lite kul om eu-rätt med förhoppningen att kanske förstå något!

(null)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela