Pauline Strand

Nyår

Publicerad 2019-01-01 20:22:40 i Livet och sånt

Igår blev det ett riktigt lugnt nyårsfirande. Vi åkte till Karlstad och till Patriks kompis med sambo (som vi även firade med förra året). Dom har en liten valpis hemma nu så var vi fyra och två hundar. Åt god mat, pratade massor, gosade med hundarna och hade det trevligt. På tolslaget så stod vi och kollade på alla fyrverkerierna på balkongen. Så skönt att ingen av hundarna brydde sig nämnvärt om att det smällde. Rut kollade lite på det och ville bara att man skulle klappa henne, men det vill hon alltid att man ska göra haha!
 
Hade dock lite huvudvärk under hela kvällen som verkligen small till den när vi kom till hotellet på natten sen. Hade så sjukt ont och trodde nästan jag skulle spy ett tag pga det. Riktigt obehagligt. Lyckades iallafall somna sen och så var det borta imorse när jag vaknade som tur var.
 
Innan vi åkte hem från Karlstad idag sen så var vi ute med hundarna en sväng i skogen så de fick springa lösa. Oj var Rut älskade det! Hon är ju inte så mycket lös eftersom vi inte har så många bra ställen inne i Örebro att släppa henne. Men hon var så duktig! Kom alltid när vi kallade på henne, sprang inte för långt bort osv. Har tränat en del inkallning med henne det senaste så kul att det funkar även på avstånd nu. 
 
När vi kom hem sen så däckade Rut typ direkt. Så trött av alla intryck under detta dygnet. Även jag somnade i soffan en sväng på eftermiddagen. Ska försöka ta tag i plugget nu igen. Har ju en del sånt också tyvärr... 
 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela