Pauline Strand

Johannes har ockuperat min säng :(

Publicerad 2010-11-30 09:46:57 i

Har hål nu fram till halv ett... Kan man göra annat än älska våra tisdagar...? Börjar 8 med en lektion sen hål tills halv 1 och sen så slutar jag halv fem... Fast idag kommer vi sluta halv sex istället för vi ska ner till statshuset och ha partidebatt :) Ska bli sjukligt kul faktiskt :D Jag representerar socialdemokarterna ihop med hanna-sofia, linnéa och ambjörn :) "Mitt" ämne är integration(typ invandring och sånt) :) Blir kul att debatera om edt med Sverigedemokraterna ;)
Men nu ska jag väcka johannes som har somnat i min säng ^^ När jag har gjort det så ska jag gosa ner mig under täcket och läsa på ennu mer och sossarna och förhoppningsvis somna till lite ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela