Pauline Strand

En resa jag minns

Publicerad 2011-03-01 16:12:00 i

Jag har inte gjort så många resor men alla som jag har gjort minns jag extra bra för alla har varit så bra.
Men om jag måste välja en så väljer jag scoutresan i europa som vi gjorde för två sommrar sen :) Först åkte vi till Tyskland där vi gick på Heide Park. Där fanns det massa underbara berg-och-dalbanor som Colossos (är som balder fast mycker större) och Screame (som höjdskräcken fast sjukt mycket högre).

Sen åkte vi vidare till Schweiz och Kandersteg där det finns ett stort scoutlägerområde. DÄr bodde vi i fyra dagar och då han vi med att vandra i de underbara bergen, träffa massor av scouter från hela världen, gör höghinders klätterbana mm. Sen bar det av till tyskland igen och Europa Park denna gången. Också ett underbart nöjesfält som va indelat i länder med olika teman i hela parken. Där finns också den bästa berg-och-dalbanan enligt mig, Bluefire. Om nå någongång är på Europa Park, åk den!

Sen åkte vi vidare till Paris där vi gick på Disney Land i två dagar och va inne i Paris en dag. Kommer ihåg att vi skulle bara hinna med shopping i Paris hade vi bestämt. Men vi var där på en Söndag så alla affärer vi hittade var stängda -.- Sen gick vi och åt, och hamna på världens finaste restauragn typ xD Beställde fix och fick in en hel fisk på talriken och så skulle vi äta med fiskkniv ^^ Känndes väldigt fel att sitta där i våra scoutskjortor i en fin restauragn och äta :P 

Den resan va underbar och vi hade så himla roligt på alla platser! Kommer aldrig att glömma den! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela