Pauline Strand

Something new

Publicerad 2012-08-25 20:55:00 i

Har gått runt i flera dagar nu och sett fram emot att få hadla mat. (Ja, jag gillar att planera saker som tex när jag ska handla:) Jag är nog lite konstig... Gick runt och njöt i 40 minuter i affären och kom hem med en massa gott! Hälften var typ frukt hehe. Hittade vad som lät som världens godaste musli också, hallan persika hur gott låter inte det?!??! Så det ska bli kvällsfikat ikväll, mumma!

Har bestömt att fram till höstolovet ska jag inte äta något godis/kakor/chips, äta ordentliga målider med jämna mellanrum, äta ordentligt med grönsaker och frukt,  träna tre gånger i veckan och sen se om jag mår bättre av det. Om jag kan få ett jämnare humör, orka mer och så.  Är skit posivi till allt än så länge, tycker det är jättekul att komma på nya saker att äta, hitta på en massa olika mellanmål, hitta nya saker i affärerna att pröva osv. Får se om jag klarar det men har ju iallafall klarat första veckan utan problem!Lite av det som var med i kassen hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela