Pauline Strand

Back to basics

Publicerad 2013-04-09 15:40:52 i

Hemskt vad fort tiden rinner iväg. Nu är jag iallfall tillbaka i Kiruna och skolan är igång igen. Det nya schemat är helt okej och vi har bara en lektion på onsdagar och fredage, oerhört skönt! Idag har jag dock legat hemma med ett allt för tungt huvud. Det har varit dumt det senaste så hoppas att det rättar till sig så småningom. 
För att inte spendera så mycket tid framför datorn som jag annars gör (dator+huvudväk=ingen bra kombo) så har jag passat på och plocka undan lite här hemma, bakat bröd, jordnötssmör och proteinbars. Bäddade precis ner mig i sängen lite med fysikboken. Får se om huvudet orkar med, annars har jag lite dammsugning och torka golv att sysselsätta mig själv med. 
Busenkelt att göra jordnötssmör, bara att mixa jordnötterna tills de blir en smet av sig själva. Jag köpte osaltade jordnötter så då hade jag även i lite salt själv efteråt och en sträng honung. Kan nästan låtsas att det är nyttigt. Dagens mellis: Smoothie på fil, banan, hallon och torkade blåbär och äppelskivor med jordnötssmör. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela