Pauline Strand

En kväll att försöka minnas

Publicerad 2013-04-20 20:17:35 i

Igårkväll var det dax att fira mig, Maja, Sanna och Elisa som alla har fyllt 19 år nu. Tack vare lite kaos i hjärnan så var den inte riktigt med under kvällens gång vilket resulterade i alldeles för stort intag av alkohol, lite för mycket sms skickade, ett antal för mycket tårar och ett antal minnesluckor idag. Man lär ju sig som tur av sina misstag och detta är inget jag planerar att göra om. Varannan vatten och inte börja förfesta förrän vid nio är så mycket bättre. 

Började denna dagen istället med bakishäng på Safari ihop med Maja och Elisa. Vi satt och hängde över bardisken, drack vatten och försökte pussla ihop gårdagen med huvudvärk som dunkar och en värld som fortfarande snurrade. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela