Pauline Strand

Känslorna var samma, känner du detsamma

Publicerad 2013-04-28 13:58:28 i

Vilken kväll det blev i fredags! Den roligaste på mycket länge! Var en massa folk här först och alla var så himla glada. Blev så lycklig av att bara stå och kolla på mina fina vänner när det skrattade, sjön och dansade. Gick sedan vidare till krogen där vi dansade och hade kul tills fötterna var fulla av blåsor innan vi sen drog oss vidare hem till Wille där det blev efterfest. Eller dom hade i och för sig haft fest där hela kvällen men för oss blev det efterfest. Vi var så hungriga så vi kokade makaroner och stekte falukorv. Helt galet gott! Säger hon som hatar sån mat i vanliga fall... När tallrikarna sedan var tomma var vi fortfarande hungriga så då ställde vi oss och gjorde våfflor. Varför äter man inte det oftare på nätterna när man har varit ute?! Det var himlen att äta det vid fyra på natten, 
Klockan sex så landade jag i sängen igen med ett stort leende på läpparna. Detta var nog allt en av de roligaste kvällarna ute!

Vid elva så var det dags att vara uppe och pigg igen för då vakades jobb. Drack några liter vatten på jobbet men det gick bara bra att jobba. Tyckte att jag var lite konstigt bakis och det förklarade sig nog när jag kom hem och däckade direkt i sängen med kläderna på och vaknade 16 timmar senare. Hej feber... Så ligger nu halvt utslagen i sängen och hatar livet lite. Ska försöka få i mig lite mat sen men får se hur det går med tanke på att matlusten inte är helt tillbaka än heller. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela