Pauline Strand

Keep me up 'til the sun is high 'Til the birds start calling my name

Publicerad 2013-04-11 13:53:05 i

Idag är en mycket bättre dag. Började dagen med att hålla i idrottslektionen ihop med Maja. Vi hade förberett ett puls-pass för klassen och jag hoppas verkligen att alla var slut efteråt! Sjukt kul var det tyckte jag och hoppas att resten också tyckte det. 
Var en sväng förbi skolan och åt lite lunch innan jag tog mig hemmåt till duschen. Känndes nästan som det hängde ett grönt moln över oss i maten när vi inte hade duschat efter idrotten än.
 
Egentligen har jag helg nu för vi har inga lektioner imorgon, oerhört skönt! Men har ett prov att klara i kemi imorgon (och nu ska jag klara det så är det kursen slut!). Så kvällen spenderas med lite plugg och sen ska jag iväg och jobba några timmar. Var ett tag sedan jag jobbade sist nu så. Provet är inte förrän imorgon eftermiddag så dagen imorogn kommer spenderas med att plugga också. Avslutar dagen med tyngdlyftning på kvällen sen, underbart!

Läste ett så underbart bloginlägg om träning idag på pt-fias blogg. Att så många bara fokuserar på resultaten av träningen hela tiden och inte njuter av det. Idag njöt jag fullt ut av träningen kan jag säga! Och jag ska njuta lite mer när jag promenerar ner till jobbet sen i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela