Pauline Strand

Inte kan vi sitta still

Publicerad 2013-06-28 07:18:26 i Livet och sånt

Inte går det så bra med bloggandet när man knappt har något internet. Men hänger för tillfället på espresso house på centralen i Helsingborg. Inta fattar man något vad dom säger.
Missade iallafall vårt tåg till Stockholm för det var kaos med vårt förstå tåg från Båstad. Så nu väntar vi här på nästa som vi ska på. Pigga och glada är vi också efter att ha sovit en timma inatt! Haha, Fredrik kommer älska att få träffa mig sen när jag är lagom övertrött...

Gårdagen

Publicerad 2013-06-24 21:29:59 i Livet och sånt

Igår kom finaste Elisa hit och vi hittade på en massa kul saker. Paddlade, dansade och sprang i regnet, cyklade, åt glass, lekte på lekplats, åt jordgubbar, var ute och sprang, körde cirkelträning, stod på händer och massa annat kul.

Träning...

Publicerad 2013-06-23 09:51:00 i Livet och sånt

MItt träningssug är i bott. Äter hur dåligt som helst och kan inte ens komma ihåg senaste gången jag tränade.. Var nog över en månad sen nu. Mår dåligt över varje kaka jag äter och får ångets när jag tänker på hur mycket jag älskar nyttig mat och träning. Men vart är suget? 
Allt är så svårt här hemma känns det som. Här finns det alltid kakor och vi fikar minst två gånger om dagen och då är det inte så lätt att säga nej. Och att äta "nyttigt" är det inte talan om i min familj Inte så att vi äter onyttigt här hemma, vi äte rhusmanskost, men det är inget nytt med fröer,bär, sallader och så. Och ska man ut och springa så är det antingen höger eller vänster man kan springa åt och sedan vända om man inte åker iväg någonstans och springer. Konstigt att motivationen inte är på topp?
Har två av min favvotidning men tycker det inte ens är kul att läsa dom. Det står så homla mycket bra i dom som brukar peppa mig men nu ger det mig bara ännu mer ångest... 

Ska försöka ge mig ut nu och se om det botar ångesten lite med löpning även om suget är i bott. Får försöka ta tag i mitt liv i Australien sen igen, får se hur det går! 

Midsommarafton

Publicerad 2013-06-23 00:48:40 i Livet och sånt

Har varit ute på äventyr nu under midsommar. Och när både mobilens internet är slut och det mobila bredbandets också är slut så känner man sig en smula handikappad kom jag fram till.. 
Har varit i Majas sommarstuga i Blekinge ihop med Linnéa, Emelinda, Agens och Maja. Har haft den bästa midsommaraftonen någonsin. Klarblå himmel och fint väder hela dagen. Firade med blomsterkransar, dans runt midsommarstången, god mat, premiärdoppet, besök av Mimma och Jesper på midsommardagen och massa annat kul!
En bild säger ju mer än tusen ord så här kommer ett gäng istället!

Studenten Del 3

Publicerad 2013-06-20 00:56:08 i Livet och sånt

Efter vi hade fårr våra betyg så var det lunch på skolan. Sedan åke vi alla med buss till hjampis osm är den kommunala skolan i kiruna. Därifrån skulle vi alla springa ut. Eller springa och springa, vi gick. I kiruna ska alla springa t samtidigt som inte riktigt är det lättaste. 
Mina föräldrar var sådär roliga som dom kan vara ibland så jagfick bland annat en rymdraket-ballong, en bok "här kommer rymdskeppet", en flaska vatten, en myggdödare mm runt halsen. Och jag skämdes inte allt för mycket för plakatet. 
Åka flak sedan var däremot något av det roligaste jag någonsin har gjort! Ville aldrig kliva av! Heltsjukt vilken underbar klass jag har och vad kul vi hade när vi röjde på flaket!

Studenten Del 2

Publicerad 2013-06-19 15:22:30 i Livet och sånt

På folkets hus så väntade tal av lärare, stipendieutdelning, bildspel, presentutdelning till lärarna och betygsutdelning, Några tårar var påväg ner på kinderna under bildspelet och under Lisas tal. 

Studenten Del 1

Publicerad 2013-06-19 12:05:12 i Livet och sånt

Vaknade på morgenen och upptäckte att jag var fläckig. Brunutansol är inget att rekomendera dagen innan studenten..Var meningen att det skulle jämna ut min bränna lite men det funkade ju inte riktigt... Så efter en massa skrubbande kom jag iväg till Adrian där champagnefrukosten hölls. Vi år mackor, drack champagne, sjöng lite och hade jättemysigt innan vi alla vandrade ner mot folkets hus.

Home?

Publicerad 2013-06-19 01:26:31 i Livet och sånt

Nu är jag tillbaka i min säng i Melldala igen. Känns sjukt konstigt. Saknar alla så otroligt mycket så det gör ont. Min fina familj. Spenderade resan hem med att sova... Helt sjukt hur en människa kan sova så mycket. Fyra gånger på dagen igår, hela natten och tre gånger idag på dagen. Nog var man trött. Imorgon är det dags för studentmottagning här hemma. Blir nog inte så många som kommer för de flesta har fått förhinder, tråkigt. Men mer mat till mig. Upptäckte idag att jag har gått upp 10 kilo sedan jag började rymd. Lika bra att fortsätta med ett vinnande koncept i form av mat. Ska fixa med lite bilder från studentdagen nu. Känner jag mig själv rätt och med vad jag har planerat de närmsta veckorna så kan det ta ett tag.

Another sunny day, has come and gone away

Publicerad 2013-06-16 23:38:03 i Livet och sånt

Nu är lägenheten ihoppackat och urstädad. Känns så sjukt. Känner inte ens igen min lägenhet längre. Allt är så tomt. Imorgon rullars det hemmåt. 
Har inte förstått det än. Får se när jag gör det. Det kan komma stunder som jag förstår det lite och alla känslorna kommer över en som en våg. Sen stunden efter känns det ingeting längre. Bara tomt. Har mest suttit och kollat idag och mamma har fått städat. Orkar inget. 

Can you feel the love tonight ♥

Publicerad 2013-06-16 02:21:28 i Livet och sånt

Det var en av de tyngsta kvällarna i mitt liv. Att behöva säga hej då till min familj. Att inte veta när eller om man träffar vissa av människorna igen. Vi kom dit vid sju och jag och nästan 20 stycket till satt kvar till dom stängde vid ett. Sedan stod vi kvar utanför i ytterligare nästan en halvtimma utanflr och kramades och grät. När det första människorna började gå så började tårarna rinna och slutade sedan inte under hela kvällen. 

Det finns inte ord som kan beskriva känslan till rv-10. Att 27 personer kan betyda så mycket. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket och att behöva säga hej då idag var så himla tungt. Tror det var det för alla. Det finns inte ord till att beskriva hur jag känner för dessa människor. Jag är så otroligt ledsen över att ha behövt säga hej då till alla. Jag kan inte förstå hur jag har kunnat längta efter studenten. 

Här är länken till bildspelet som visades på studentdagen. Världens finaste människor under tre år. Har redan suttit och kollat genom det två gånger ikväll. Får inte nog och tårarna rinner ner för kinderna när jag inser att allt är över. Ska lägga upp bilder från studenten och även skirva ihop en sammanfattning av dessa tre år. Tänkte att det får bli min sysselsättning i husbilen på vägen hem och under veckan. 

The end.

Publicerad 2013-06-15 17:38:28 i Livet och sånt

Det känns helt sjukt att allt är över nu. Jag har inte riktigt förstått det själv än. Jag ser restera av studenten överallt i lägenheten. Ballongerna på dörren som har börjat tappa sin luft, de blågula girlangerna som hänger i köket och vardagsrummet, blommorna som står i en burk i köket men ser lite halvtrötta ut efter någon timma på flaket, plakatet som står mot väggen, fläckarna på de vita klänningen som ligger på sängen efter gårdagens äventyr och mössan som ligger kastad på byrån. 

Har inte fattat att studenten är över än. Att allt det där som jag har gått och längtat efter i flera år nu faktiskt har hänt och är över. Att när jag sätter mig i husbilen på måndag och åker hem så vet jag inte när eller ens om jag kommer upp igen. Har sagt hej då till flera människor som jag inte vet om jag kommer träffa någon gång igen och det känns hemskt. 

Ska packa ihop lite mer i lägenheten nu innan jag sedan sätte på mig lite finare kläder och fixar till mig för att gå ner till Landströms för att äta middag med min underbara klass. Eller före detta klass kanske dom är nu? 

Trött men glad

Publicerad 2013-06-15 05:09:14 i Livet och sånt

Nu är studenten hemkommen och sjukt trött! Hat haft en grym dag och ska försöka få upp lite bilder och så imorgon. Tack för alla hälsningar och för uppvaktningen jag fick här i Kiruna!!

FÖR JAG TAR STUDENTEN IMORGON!

Publicerad 2013-06-14 00:39:18 i Livet och sånt

Vilken dag! Lagom trött efter fyra timmars sömn gick jag iväg till skolan. Där väntades det att städa ur skåpen, fika och planera inför morgondagen. Så vi bestämde vad som skulle stå på flaket, fixade med det och fixade med presenterna till skolan. Gick hem för att möta mormor och farmor när dom kom sen. Men snabba som min familj är så han jag somna och sova i en halvtimma innan dom hittade hit. Med som var också min lillebror! Hade ingen aning om att han skulle vara med upp för han slutar nian egentligen och skulle då vara hemma och missa min student. 
 
Nästa chock kom när mamma hade varit ute och gått med voven och kommer tillbaka med ännu en hund, grannarna hemmas hund! Och efter mamma kom då Björn och Iréne upp för trappan. Är så himla glad att dom och Erik kom upp och överaskade mig! 

Var iväg och åt mat på thaien sedan med hela gängen + Johannes och hans familj. Sedan har jag varit iväg halva kvällen och tagit studentfoton, snacka om att vara ute i sista sekund... Trött är jag på korten också men men.
Men nu ska jag sova! om sju timmar har vi champagnefrukost så några timmars sömn innan det skulle nog vara bra! Helt sjukt, jag tar studenten imorgon!!!!!

 

I ett trapphus

Publicerad 2013-06-12 17:24:20 i Livet och sånt

Känner att jag inte har tid att sätta mig ner och skriva om allt kul som händer nu den sista tiden innan studenten. Synd men får fixa ihop allt i något inlägg senare när jag har tiden på min sida igen. Sitter just nu i Majas trapphus och äter wienerbröd medan jag väntar på att hon ska komma hem. Oerhört glamoröst. Senare kväll ska studentmössan få åka på lite och en kväll med klasskompisarna står på schemat. Blir nog fint!

Something that were like those years

Publicerad 2013-06-11 00:39:18 i Livet och sånt

Idag så inleddes studentveckan med den traditionella ölbrännbollen mellan tvåor och treor. Dock förlorade vi med ett poäng mot tvårona, pinsamt... Kvällen fortsatte sedan hemma hos Maja med alldeles för mycket folk inne i hennes lilla etta. Men trevligt var det! Dock blev det en tidigt kväll för min del för hade en mage som inte alls var på min sida idag och strejkade nu på kvällen. Antar att för lite sömn och för mycket stress gör sig till känna nu. Men sova kan man ju göra när man dör och det finns alldeles för mycket kul saker att hitta på nu för att jag ska kunna ta det lugnt.Men imorgon jobbar jag sista passet på safari så efter det ska det bara tagga studenten! Helt sjukt att vi slutar om 4 dagar...!

So keep in mind all the sacrifices I'm makin'

Publicerad 2013-06-10 01:37:56 i Livet och sånt

Idag var jag en smula seg efter nattens bravader, Men jag tog mig ner till radiotjänst där jag jobbade mitt sista pass. Skönt att ha slutat där nu efter att ha jobbat där i 9 månader. Det är ett så enformigt jobb så har inte varit så superpeppad på det nu de senaste månaderna. Men det är lätt ett av det bästa extrajobben man kan ha medan man pluggar eftersom man själv väljer helt hur man vill jobba och man kan sitter och sysselsätta sig med så mycket annat medan man jobbar. 

Iallfall. När jag kom hem sen från jobbet som somnade jag, såklart... Vaknade vid lite innan tolv och kom på att jag hade ju lovat att jag skulle baka paj för föräldrarna anlände nämligen nu ikväll. Slutade med att mamma fick hjälpa till att baka pajen istället haha.. Mysikgt att dom är här uppe nu igen. Helt sjukt att jag flyttar härifrån om 7 dagar... Hoff! Nu ska jag somna till gossip girl som vanligt. Jäklar vad spännande det är just nu!!!
 

So what we get drunk

Publicerad 2013-06-10 01:31:34 i Livet och sånt

Hemskt vad kul gårdagen blev! Snabba som vi är så började vi förfesta vid lite innan tio på terassen. Sedan bar det vidare till landströms för lite drinkar och sen royal där vi dansade hela kvällen/natten fram till det stängde vid tre. Efter lite beslutsångest så slutade det med att jag vandrade hemmåt med klackarna i ena handen och pizza i andra ihop med ett gäng folk hem hit där vi var till sextiden på morgonen innan alla droppade iväg hem till sitt för att sova. En riktigt kul kväll blev det! Har inte vågat kolla kontot riktigt än idag. Har en känsla av att det sjönk snabbt igår... Här är en rejäl bildbomb från gårdagen!

Bröllopsdags

Publicerad 2013-06-08 15:34:35 i Livet och sånt

Sitter bänkad framför tv:n nu för att kolla på bröllopet mellan prinsessan Madeleine och Chris. Älskar bröllop och kungafamijen så då är det självklart att jag sitter och kollar på bröllopet nu. När kronprinsessan Victoria gifte sig så satt jag från 10 på morgonen ända in på natten och kollade. Lite nörd jag vet... 
Sitter och spanar in alla fina klänningarna nu. Längtar tills jag får se Madeleines klänning!

Klagoinlägget

Publicerad 2013-06-08 00:35:30 i Livet och sånt

Upptäckte idag att varmvattenpumpen i mitt hus är trasigt vilket betyder inget varmvatten alls. Och det lär väl inte fixas förrän efter helgen heller. Och där stod jag med hår som ett smörpaket och hela köket fullt av disk. Kul. Så våldgästade Majas dusch lite så nu är smörpaketet borta iallafall. 
Dagens kost har varit så bra också. Bullar, pringles och kinapuffar. Inte konstigt att min mage har antagit formen av en ballong och gör ont. Älskar magkatarr. Hoppas det går över snart.
Något mer jag inte gillar är alla miljoner bilder från studenten hemma. Jag vill också ta studenten nu! Alla ser ut att ha haft så sjukt kul och att det var så himla fint väder! Hemma är studenten så mycket större än vad det är här i Kiruna. Känns som det kommer stå tre personer och kolla när vi springer ut och det kommer spöregna typ... Måste sluta deppa nu. Kommer säkert ha en underbar student även om den inte är lika stor som hemma och vädret suger.
Nu ska jag bädda ner mig ordentligt i sängen och fortsätta vara på dåligt humör till gossip girl och hoppas på att jag somnar snabbt. 

-

Publicerad 2013-06-07 13:00:00 i Dagbok

Om exakt en vecka så springer jag ut tillsammans med min klass och alla andra som tar studenten i Kiruna. Då är 13 år av skola avklarat och man har helt plötsligt inte den där vardagen man har haft så länge. Vi ska lämna Kiruna efter att ha bott här i tre år. Helt sjukt hur mycket det skrämmer mig nu. Är såklart helt sjukt taggad på att börja med nästa del av mitt liv som till en början är Australien. Men jag är livrädd för att jag ska tappa kontakten med min familj här ifrån. Jag kommer sakna kylan och mörkret på vintern och jag sakna ljuset på sommaren. Jag kommer sakna prommenaderna och jag kommer sakna alla galna kvällar som vi har haft. Det känns så konstigt att allt är över snart. Att jag snart sätter mig i husbilen och åker från Kiruna en sista gång utan att veta när jag kommer tillbaka. 

8 dagar kvar

Publicerad 2013-06-07 00:29:03 i Livet och sånt

Det blev en kväll ihop med lite fint folk ändå. Först avr vi på skolan en sväng och spelade kubb. Sen fick vi ett oväntat glassug och begav oss till okq8 som då stängde framför näsan på oss. Så då blev det en lite längre prommend ner till statoil för att dom där glassarna innan vi nöjda vandrade hemmåt och till sängarna. Nu har jag lite viktigt serietittande att ta tag i. 

Landströms

Publicerad 2013-06-06 16:48:12 i

Det blev en sväng till landströms igår efter jobbet. Jesper kom upp till Kiruna igår så det var han, jag, Annika och Ida där och vi satt i någon timma och skrattade och hade kul. Vaknade sedan imorse av att Jesper stod och kollade på mig, mysigt osv... Sedan bakades de scones till frukost, sjukt gott!

Balen 2013 Del 3

Publicerad 2013-06-05 10:15:00 i Livet och sånt

Då vr det dags för självaste balen. När vi väl kom in i stadshuset så darrade jag fortfarande för jag var så nervös. Gillar verkligen inte när folk kollar på mig.. Iallafall. Först var det fördrink och mingel iväntan på att alla paren skulle komma in. Sedan tågade alla ner för stora trappan parvis ner till sina platser. Allt eftersom kvällen gick var det tal, musik och annat trevligt. Man gick ut de stunderna man fick för det var så himla varmt där inne. Men vi hade så himla kul kan jag säga! Maten var otroligt god också. Till förrätt var det någon laxgrej, till varmrätt så var det en potatiskaka och oxfilé och till efterrätt så var det chokladmouss med hallon. 
Vi dansade tills svetten rann och frisyrerna var lite på sne det sista innan vi sedan tog av oss klackskorna och gick med dom i handen hem. Med ett litet stopp på lekplatsen för att leka av oss lite. Sedan byttes det om och gjordes iordning för efterfesten. Kom hem sedan vid lite efter fyra på natten. Hade en så himla rolig kväll och ler fortfarande när jag tänker på det! Känns så konstigt att allt redan är över och jag hade gärna gjort det en gång till!


Bild: Hans-Michael Renström

Bild: Hans-Michael Renström

Bild: Hans-Michael Renström

Bild: Hans-Michael Renström
Bild: Hans-Michael Renström

Dansa

Publicerad 2013-06-05 10:12:54 i Livet och sånt

Idag är ingen vanlig dag i lilla Skövde. Idag tar alla nämligen studenten där hemma! Hade varit kul att få vara där och fira dom och hänga massa jobbiga saker runt halsen på dom. Men får fira dom när jag kommer hem istället! Men hoppas verkligen nu får en grym dag! Hela instagram är full av bilder på folk i vita klänningar, kostym och står det att nu är vi arbetslösa.
Är bara lite avundsjuk.. Men samtidigt glad att jag har några dagar kvar med min familj här uppe... Men snart är det vår tur också! 
Men ni får verkligen he en gym dag nu!!!!

Either you’re mine, or you’re not

Publicerad 2013-06-04 23:04:21 i Livet och sånt

Råkade börja kolla på en ny dator på jobbet idag. Slutade med att en ny nu är beställd och borde komma nästa vecka, fint! Ännu en sak att checka av inför Australien. Nu är det bara allt med försäkringar och med körkortet kvar som ska fixas. Och handla småsaker som som med och sånt såklart men det tar jag ju det sista. Idag är det 41 dagar kvar tills jag sätter mig på flyget mot Australien. Är helt galet taggad! Snart börjar nästa kapitlet i livet och jag ser verkligen fram mot det. 
 
Bäddade precis ner mig i sängen med en skål gröt och ett avsnitt gossip girl. Var alldeles för länge sedan jag åt gröt nu så det fick bli dagens kvällsmat. Imorgon väntar en heldag på Safari. Ska faktiskt bli kul, vet inte om detta blir mitt sista pass där eller om jag hinner jobba något nästa vecka också. God natt!
 

LKAB

Publicerad 2013-06-04 15:06:10 i Livet och sånt

Idag bestod skoldagen av ett besök ner till gruvan. Har varit där nere en gång tidigare då jag inte tyckte det var speciellt kul alls. Men denna gången var det bättre. Dock var jag supertrött så trodde jag skulle somna hela tiden... 
 

There'll be no clear skies

Publicerad 2013-06-04 00:31:47 i Livet och sånt

Är nyss hemkommen efter att ha spenderat hela kvällen hemma hos vår lärare Odd med en massa fika, mat och prat. Tror knappt jag behöver äta något på en vecka nu... Helt sjukt vad mätt man kan bli. 
Vi hade supertrevligt och det var riktigt kul att vi fick komma hem till Odd!

Tiden har innan idag spenderats först på skolan. Känns inte så värt där nu när alla betygen har satts och vi inte har något längre att göra på lektionerna. Men det är kul att umgås med alla iallafall! Planera det sista inför studenten och så. Var en sväng på safari och fikade sedan också. Skräll att vi är där.... Däckade i min säng någon timma ihop med Thirza innan vi gick iväg till Odd sedan. När det är ljust konstant ute så blir dygnsrytmen inte helt okej så alla var trötta efter bara några få timmars sömn inatt. 

Tänkte somna nu till underbara Gossip Girl. Måste kolla klart det nu så jag kan få reda på vad som händer i sista avsnittet! Enda anledningen att jag kollar serien haha... Har inte gått så bra att kolla tidigare idag för jag har bara somnat. Får se om jag nu somnar när jag faktiskt ska det då...

So I'm gonna give all my secrets away

Publicerad 2013-06-03 01:07:23 i Dagbok

Blev en kvällsprommenad runt luossa på en timma och tjugo minuter nu ikväll/inatt. Älskar Kiruna på sommaren eftersom man kan vara ute och gå mitt i natten och solen skiner. Dock älskar jag det inte lika mycket när jag ska försöka sova men det är en annan femma. Är så himla vackert uppe på luossa, särskillt när man kommer till baksidan. Utsikten i Skövde är inget om om jämför med Kiruna. Mötte 7 stycken harar när jag var ute och gick också. Ovanligt lite för att vara Kiruna, finns helt galet mycket harar här. 

Känner mig sådär tom nu igen. Jag mår inte dåligt och är ledsen men jag är inte heller glad eller har lust att hitta på speciellt mycket. Jag vill bara vara ensam, lyssna på musik, försvinna in i en serie eller gå ut och gå. Det är inte massa tankar som snurrar i huvudet. Eller iallafall inte mer än vad det brukar vara. Något jag är säker på nu är iallafall att jag är helt över honom och att jag har varit det ett tag nu. Otroligt skönt med tanke på hur svårt jag har att släppa taget om människor. Men vissa är väl helt enkelt lättare än andra. Men nu ska jag föröska få några timmars sömn innan det är dags för skolan nu igen. 6 skoldagar kvar, 11 dagar kvar till studenten och 14 dagar kvar tills jag lämnar Kiruna. Helt sjukt, 

Balen 2013 Del 2

Publicerad 2013-06-02 22:40:58 i Livet och sånt

För att komma in till balen som hölls på stadshuset så gick man från bilen och på röda mattan. Detta året var det sjukt mycket människor som kollade på eftersom det var så himla fint väder. Jag hade lite halvt panik och darrade fortfarande när jag kom in eftersom jag hatar att folk kollar på mig. Mamma stod och fotade de flesta som gick in. 

Balen 2013 Del 1

Publicerad 2013-06-02 14:07:13 i Livet och sånt

Först på dagen var jag och Mattias uppe och lossa och fotade lite. Sedan mötte vi upp massa folk på skolan där vi satt i skuggan och drack champagne och åt jordgubbar. Senare radade vi alla upp oss och fotograferade en massa. Sist så droppade alla av par efter par allteftersom deras bilar kom och det var dags att ge sig av mot röda mattan,

 

Trollsjön

Publicerad 2013-06-01 21:22:27 i Livet och sånt

Började dagen med godfrukost på scandic efter lite för få timmars sömn. Sedan packade jag och mamma oss in i Patriks bil som vi hade fått lånat över dagen. Slutdestinationen var Trollsjön för dagen. Efter nästan två timmars bil så var vi nästan framme. Bara en prommenade på 5,5 km kvar. Dock gick den hela första biten uppför och stigen gick inte följa eftersom den för tillfället tjänstgjorde som bäck. Även stora plättar var täckta va snö och de som inte var det var sankmark så torr om fötterna var man ju inte länge. När man väl kom upp så var det torrare vilket var skönt. Efter lite sicksack-gåendes så blev det nog mer 7 km fram till trollsjön för oss. Sjön var fortfarande fryst så den var inte alls så fin som den kan vara.

Strålande sol och 22 grader hade vi iallafall nästan hela dagen. Gick i shorts och upprullad tröja för det var så varmt! Har lyckas få den snyggaste solbrännan någonsin också. När vi var påväg hem sen så mulnade det lite och när vi bara hade det sista ner för berget så började det regna och man hörde åskan. Något som jag är en smula livrädd för så det slutade med att vi sprang ner istället. Kan ha sett ganska kul ut...
 
Tillbaka i Kiruna igen så blev jag uttvingad av mamma för att lämna tillbaka Patriks bil trorts att man såg hur åskvädret höll på att dra in. Självklart öppnade sig himlen precis när vi kliver ut ur bilen och ska gå hem. Hörde hur åskan var nära och det var ingen höjdare att vara ute då. Landade iallafall på thaien innan vi gick hem. Ligger redan nerbäddad i sängen nu och ska sova. Är helt slut!

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela