Pauline Strand

Oplanerade saker

Publicerad 2014-04-09 19:16:33 i Livet och sånt

Både gårdagen och denna dag blev inte riktgit som planerat. Igår ringde jag till tandis för att kolla när det var jag skulle in på kontroll. Eftersom jag mest troligt åker till Kiruna snart så tänkte jag att det kunde varit skönt att ha gjort. Slutade med att jag fick en tid 20 minuter senare så då var det bara att slänga på sig kläderna och borsta tänderna. 

Idag vaknade jag av att det ringde klockan nio. Var från en förskola som undrade om jag kunde komma in och vikariera idag och imorgon. Så flyger ur sängen gör jag och en timma senare har jag hunnit få i min frukost, fixa mig, lämna hunden hos mormor och sen åka dit. Ibland känner jag mig väldigt effektiv! 
 
Efter en denna arbetsdagen så kom jag hem och målade en andra gång inne på toaletten. Nu ligger jag nerbäddad i min älskade säng igen och är trött! För lite sömn inatt + att jag inte är van vid att göra såhär mycket på dagarna utan bara ligga och slappa! 

Orkar inte ens leta reda på någon bild.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela