Pauline Strand

Trött dag

Publicerad 2014-04-14 22:16:01 i Livet och sånt

Vilken dag... Vaknade vid fyratiden efter tre timmars sömn av att kopporna gjorde ont. Lite sömn+ont+vetskapen hur ont jag hade förra gången= kaos. Jag som har väldigt lätt till gråt satt i tre timmar och grät för jag var så jäkla trött och sen det psykiska över att jag visste att kopporna säkert bara kommer bli värre.... Slutade med att när mamma åkte in till jobbet så fick jag följa med för att någon skulle kolla så det verkligen var svinkoppor. Lyckades få på mig pjamasbyxor (som tur var inte dom med älgar!) och lillebrors gamla tröja när vi åkte dit och såg väl mer död ut än levande. (Har kommit på nu i efterhand hur sunkig jag egentligen måste ha sett ut när jag har gått runt klädd så....)
 Svinkoppor var det minsann iallafall och fick komma tillbaka senare för att få antibiotika. Så underbart att veta att jag skulle få det!!! Då förvann det psykiska där jag visste att det bara skulle bli värre iallafall även om det fortfarande gjorde ont. Egentligen får man ju inte antibiotika så snabbt men tror dom såg hur psykiskt påvärkad jag var och sen med tanke på hur jobbigt jag har haft det med det tidigare.

Åkte iallafall till farmor sen och fick i mig lite gröt och la mig och försökte sova lite på hennes säng. Kände mig så snäll som kom och våldgästa, åt frukost, la mig och sov, åkte tillbaka till vårdcentralen, kom tillbaka och åt lunch och sen åkte hem...

Redan tre timmar efter att jag tog första tabletten så började kopporna torka till och göra mindre ont, sån otrolig lättnad!!! Vet att det inte är bra att äta antibiotika egentligen om man inte måste och hatar egentligen att ta tabletter men oj vad jag älskar det denna gången...! 

Hade suttit och bläddrar i reklamen hos farmor lite efter lunchen och såg att netto hade en massa tårtverktyg billigt denna veckan så innan jag åkte hem var jag inne och shoppade lite. Älskar sånt! 

Sen kom Elin lite på eftermiddagen för vi skulle fixa med lite kort tillsammans. Där någonstans kom min energi tillbaka och jag slutade gå runt som en zombie och då hans det även med att tvätta bilen, fixa grunden till tårtan imorgon, hänga upp tvätten, stöda och få in alla saker på toaletten igen och torka disk. Men nu ligger jag helt utslagen i sängen och känner av att det bara blev tre timmars sömn inatt så nu ska jag sova. Helt galet vilket långt inlägg det kan bli som svinkoppor, grattis om någon har orkar läsa hela!
Imorgon fyller jag 20, helt galet.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela