Pauline Strand

Livet

Publicerad 2014-12-03 22:56:40 i Livet och sånt

De senaste två dagarna har varit kaosiga. Jobbat extra på cafét men 3 av 4 utav de ordinarie som jobbar var sjuka igår. Slutade i något som kunde ha blivit extremt mycket kaosigare än vad det blev som tur är. Dock fick vi stänga cafét tidigare för det inte fanns någon som kunde jobba. Efter café så blev den sen lite jobba på Radiotjänst ovanpå det slutade med en trött person som däckade i sin säng sen. Imorse var det sen dags igen med dubbel-jobb. Lite lagom mör i kroppen och i huvudet nu och ser så mycket fram emot aat sova utan en väckarklocka som väcker mig imorgon! 

Har äntligen lyckats beställa lite grejer för att kunna börja fixa med julkorten nu. Hoppas dom blir bra! Har letat efter saker i några veckor nu men inte hittat rätt så nu orkade jag inte längre utan beställde lite annat istället så jag ahr något att pyssla med. Har även varit duktigt och sökt ett jobb hemma också. Håller tummarna att det går bra med det nu. 

Älskar december och att man kan äta choklad på morgonen utan att folk tycker att man är konstig haha. Fick en chokladkalender som mamma beställd från Åre choklad. Men när den kom med posten och jag skulle ta bort någon skyddsgrej så låg alla pralinerna huller om buller och någon var trasig. Konflikträdda Pauline tog då mod till sig och mailade till Åre choklad vilket slutade med att jag som kompensation fick välja fyra strutar med praliner som jag, tackar jag ju inte nej till! Så nu har jag en massa god choklad här hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela