Pauline Strand

Nattutflyckt

Publicerad 2014-12-13 17:20:08 i Livet och sånt

Igår kväll hoppade äntligen bilen igång igen efter att ha stått still i 2 veckor för batteriet har krånglat. Detta firades genom att vi åkte en sväng ut till Jukkas och ishotellet. Helt normal grej att göra sådär efter tolv en fredagkväll? Gick in på isbaren och vände i dörren. Vi som är lite pensionärer kände inte riktigt att vi passade in. Smög runt hela hotellet istället och smygkollade in genom små hål vi hittade.

När vi sen satte oss i bilen och skulle åka hem så startade inte bilen....... Yey tänkte jag, ett på natten, ute i Jukkas och en bil som inte vill starta.... Som tur var så var det bara lite glapp i batteriet och bilen hoppade igång sen!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela