Pauline Strand

Turistdag

Publicerad 2014-12-09 14:35:46 i Livet och sånt

Nu är mamma och pappa lämnade på flyget och det är tyst och tomt här hemma. Tur att det bara är två veckor så är jag påväg hemmåt! Igår hade vi en riktigt turistig dag. Vi var först iväg och åkte hundspann och skoter. Så himla underbart! Åkte hundspann precis efter solnedgången så himlen var alldeles röd och superfin. Alla hundarna var så mysiga och glada och så fort dom märkte att vi var påväg att åka så stod dom nästan och sprang på stället, skällde och ylade för de var så taggade på att få komma iväg. Så häftig upplevelse som jag verkligen vill göra igen! Skoter var också superkul eftersom jag aldrig kört det innan. Dock är jag ju uppväxt på en cross så jag gillar när det går fort och när det var en sånhär tur så är det lite mer kontrollerat och långsamt när man kör ett gäng på rad. Men det var kul ändå!

På kvällen sen så packade vi på oss en massa kläder och gick ut för att se lite norrsken och fota. Var inte supermycket norrsken ute men lite fick vi se ändå. Kvällen avslutades sen med pulkaåkning. Jag kommer nog aldrig växa upp ordenligt och sluta tycka om det! Hade lyxen och fick känna mig som tre år igen sen när mamma drog mig på pulkan hela vägen hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela