Pauline Strand

Alice Springs/Ayer's Rock dag 1

Publicerad 2014-02-01 13:40:27 i Australien

Flygresan var återligare en utav dom där som jag inte älskade. Fick världens huvudvärk under hela flyget, som världens migrän som bara strålade ut i huvudet. Har haft det en gång tidigre när jag har flugit och det var när jag och mamma flög från London förra året. Den kommer från ingenstans och försvinner lika fort när planet börjar flyga nedåt för att landa. Fick lite panik först eftersom läkarna sa igår att om jag börjar få huvudvärk (och en massa andra saker som synen blir sämre osv) så skulle jag åka in till sjukhuset direkt. Men tur nog så försvann den så det var nog inte så farligt! 

Upptäckte sen att det är varmt här! Inte så förvånad dock när jag är i öknen. När jag checkade in på hostelet så frågade de också om jag kunde tänka mig att göra turen en dag senare och ha två nätter här nu i början istället för att ha två nätter efter turen som egentligen var planen. Men kom fram till att det kan vara ganska skönt med en heldag imorgon att inte göra något på för att ta det lite lugnt efter Adelaide och jobbet. Har ju ändå en 24-timmars tågresa hem sen dagen efter turen jag kan ta det lugnt och vila upp mig på!

Gick in till stan en sväng sen efter incheckning och allt för att kolla av allting inför turen och handla lite mat. När jag kom hem sen dog jag typ av värmeslag. Alltså hela jag dröp av svett typ.. Jäkligt mysigt! Somnade och sov middag i tre timmar också. En vecka med för lite sömn börjar kännas av nu.

Men nu ligger alla nedbäddade i sängarna och alla förutom jag sover. De ska iväg på turen imorgon skulle jag tro och den går härifrån vid halv sex på morgonen... 

Tråkigt inlägg utan bilder, ska försöka bättra mig på att ta lite kort. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela