Pauline Strand

Överraskningar och jetlag

Publicerad 2014-02-13 20:53:24 i Livet och sånt

Denna morgonen slog jag upp ögonen klockan fyra och var pigg. Låg kvar i sängen och drog mig tills klockan halv fem då jag gick upp och tände i spisen, plocka ur diskmaskinen, bakade scones och duschade. Om man skulle kunna säga att jetlaggan kickade in idag? Japp, det skulle man. 

Efter kvalen i slopestylen så gick jag och vovven ut på prommenad med destination Timmersdala. Var förbi en sväng på morfars grav. Brukar inte tycka att det är något speciellt att besöka gravar men tyckte det var riktigt jobbigt med morfars eftersom jag inte var med på begravningen eller hade varit vid graven något innan. 

Våldgästade sen mormor lite vilket hon blev glad över. Senare på eftermiddagen så åkte jag och mamma till farmor med semlor och våldgästade henne med och även hon blev så glad. 
Har lyckats med att köra på fel sida av vägen idag och med växlar för första gången på 7 månader. Inte en enda gång körde jag över på andra sidan vägen och inte en enda gång fick jag motorstopp, är ganska stolt över mig själv ändå,

Nu har jetlaggen kickat in också och jag har bäddat ner mig i sängen för att säga godnatt till danna dagen redan klockan nio. Imorgon ska jag och mamsen spendera lite tid tillsammans och vi ska åka till Säfsen över dagen för att åka Slalom. Är supertaggad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela