Pauline Strand

Seg söndag

Publicerad 2014-02-23 21:21:38 i Livet och sånt

Halvsomnade under andra perioden i hockeyn men vaknade sen 10 minuter senare när pappa dukade fram fika. Behöver jag ens säga hur underhållande jag tycker hockey är..? Dock jäkligt surt det där med dopingen. Men underhållande nu med allt som händer efteråt! Okej, kanske dumt att säga att det är underhållande men tycker det är ganska kul att läsa om alla som blir förbannade och IOK som nu ber om ursäkt osv. 

Efter matchen blev jag en smula rastlös och bakade dubbel sats biskvier, drömtårta, kärleksmums, morotskaka och jordgubbssylt. Om jag har varit lite uttråkad idag? Ja, det skulle man kun kunna säga. Imorgon ska jag fortsätta med det nya pusslet som denna gången är på 1000 bitar istället för 500 som det förra var på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela