Pauline Strand

Tankar

Publicerad 2014-02-02 02:49:17 i Australien

Idag är en sån dag såjag bara känner för att låsa in mig och ligga i sängen hela dagen och inte göra något. Jag saknar kylan och jag saknar hemma. Antar att hemlängtan kommer krypande mer nu när jag vet att jag snart är påväg hem. Allt jag vill just nu är att vara ute och gå hemma i kylan, komma hem och ta en långt varmt bad och sen bädda ner mig i sängen med vovven. 

Känner att jag slösar bort tiden här lite nu när jag ligger ensam inne på rummet med datorn istället för att vara ute i värmen, ligga i solen lite, bada och så. Borde försöka umgås med folk men idag är jag verkligen inte på det humöret. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela