Pauline Strand

Uttråkad

Publicerad 2014-02-21 10:02:36 i Livet och sånt

Livet som arbetslös är väl inte direkt det roligaste. Igår åkte jag med mamma på eftermiddagen och hamnade hos farmor med semlor på slutet. (Går bra det där med att äta nyttigt...) 
Kommit fram till att det där med att vakna vid sex är ganska långtråkigt när man inte har något att göra. Ligger numera kvar i sängen klarvaken fram till 8-9 tiden då jag drar mig upp ur sängen. Har pusslat klart pusslet jag höll på med nu på morgonen. Men var och hämtade ett på 1000 bitar från farmor för några dagar sen som jag kan börja med istället, bra tidsfördriv! 

Funderar på att ge mig ut på en långprommenad sen och avsluta med ett långt bad. Känns som ett bra sätt att fördriva dagen. Ikväll ska det ätas kräftor här! Missade ju kräftsäsongen i höstas så jag jag hittade kräftor när vi var och handlade häromdagen så införskaffades det och ska ätas idag! Älskar verkligen kräftor!

 
Hade lite fint vinterväder igår men nu är det blött och plussgrader igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela