Pauline Strand

<3

Publicerad 2014-06-13 13:31:00 i Livet och sånt

Igår var ingen vidare dag. Sömnen hade blivit lite upphackad och vädret var sådär tungt och jobigt vilket gjorde att jag gick runt med hudvärk hela dagen och kände mig allmänt hängig. Och jag visste att när jag kom hem sen så skulle jag ha en massa saker att fixa med i lägenheten på köpet också vilket gjorde att mitt humör inte direkt blev något bättre. 

Men när jag kom hem från jobbet så var världens finaste Patrik här. Han hade tänt en massa ljus, städat undan i lägenheten, diskat, fixat med mat och gjort en massa annat. Trött och slutkörd som jag var så var jag nära att börja gråta flera gånger för det var så himla fint och jag blev så glad. Det är helt otroligt hur fin den människan är och hur mycket underbart han gör för mig. Måste bara få skryta om honom lite ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela