Pauline Strand

Fullt ös här hemma!

Publicerad 2014-06-25 10:56:55 i Livet och sånt

Det där med att ta det lugnt på semestern stämmer visst inte riktigt in på mig... Har nästan mer att göra nu än vad ja har att göra när jag jobbar! Ska försöka hinna träffa alla, fixa med massa saker inför mammas och pappas bröllop i september, göra lite saker åt mamma osv. Igår spenderade vi två timmar med att fixa kläder till killarna för bröllopet och sen hittade mamma även en ny bröllopsklänning så hon bytte. (Någon som har mer beslutsångest än vad jag har..!) lyckades även komma ut på första löparrundan på lääänge igår och var sen helt slut när jag kom hem efter 5 km. Avslutade det hela med premiärdopp i sjön! 

Men nu måste jag få ur min hund ur bilen. Hon vill nog följa med så hon har suttit där de senare 15 minutrarna nu... Sen ska jag iväg och plocka jordgubbar och sen ikväll väntas bilbingo med farmor! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela