Pauline Strand

Hemskt tidig morgon

Publicerad 2014-06-10 05:42:26 i Livet och sånt

God morgon! Hemskt vad tidigt att blogga vid halv sex på morgonen... Men jag har skjutsat Patrik till jobbet idag så jag kan låna hans bil under dagen. Hemskt snäll pojkvänn det där! Så kul nu på morgonen för var som en lång rad av bilar och alla åkte ner till gruvan. Kände mig lite som jag gick mot strömmen när jag åkte därifrån sen...

Igår kände jag mig smart också. Wi-fi här hemma ville inte fungera så jag gjorde allt vad jag kunde (=dra ut alla sladdarna och sätta i dom igen och trycka på stäng-av knappen och sätta på den igen) men inget ville funka. Så fick Patrik kolla på det när han kom hem sen och tydligen fanns den en knapp till som jag hade missat, att trådlöst internet var avstängt. Smart Pauline! Men nu vet jag iallafall det tills nästa gång..!

Vet ni vad? Idag kommer Elin! Jag är såå taggad!!! Därför jag har lånat bilen så att jag kan åka och hämta henne från flyget idag. Hon blir bara här en kort sväng och jag har ledigt från jobbet nu i två dagar=lyx! Men nu ska jag faktiskt inte hålla mig själv vaken längre utan krypa ner i min säng som jag kände precis fortfarande är varm, underbart! Det hela blir ju bara ännu mer underbart när jag vet att Patrik sitter och jobbar och jag kan sova vidare..!


Underbar vy ut från fönstret igår morse. Är ett "berg" där egentligen men det hade visst försvunnit då. Såg lite mer av det denna morgonen även om toppen var borta nu med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela