Pauline Strand

Humöret kan verkligen skilja från dag till dag!

Publicerad 2014-06-04 23:10:33 i Livet och sånt

Igårkväll somnade jag storgråtandes pga alldeles för mycket löjliga hormoner som spelade mig ett spratt och imorse vaknade jag därför lite lätt rödsvullen och men gigantiska påsar under ögonen. Sen rullade dagen på. Var lite galet mycket på jobbet hela förmiddagen och sprang runt som en duracellkanin mot att sedan på eftermiddagen inte har något att göra typ.

Idag började jag också jobba på radiotjänst igen. Så nu ska jag förutom mitt heltidsjobb på safari även jobba extra på kvällarna på radiotjänst. Fullt upp, jajamen! Min fina cykel har anlänt till Kiruna också och bästa Patrik var och hämtade ut den åt mig idag! Så när jag kom ut från radiotjänst så hoppade jag upp på cykeln med solglasögonen på och kimonon fläktandes i sommarvinden och livet kändes allt så jäkla bra! Den känslan håller jag hårt i nu när jag ligger nedkrupen och ska sova! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela