Pauline Strand

Lite semesterfeeling

Publicerad 2014-06-26 13:47:28 i Livet och sånt

Idag är första dagen på semesterna som jag faktirskt kan ta det lite lugnt. Innan har det varit saker och göra hela dagarna. Detta firades med en lång sovmorgon och go'frukost ute på verandan med hunden som sällskap. Nu har jags spenderat någon timma ute på altanen ihop med datorn och bröjat fixa med alla miljoner bilder jag har... Har 4 års bilder som är mappade och bra men som aldrig har blirvit sorterade... Skulle säkerhetskopiera dom nu för att kunna lägga usb:n med bilder i bankfacket men efter att jag upptäckte att det är 160 gb med bilder insåg jag att det var dags att börja rensa....Så gissa vad jag kommer göra ett tag framöver nu! 

Nu börjar extremt blå-svarta moln komma in över himlen ser jag... Dom har legat i utkanten av himlen nu ett tag så jag ändå har hört åskan mullra på avstånd men nu verkar den komma hit och hälsa på strax. Kul för mig som är åskrädd...! Tur att jag inte ska vara hemma länge till för snart ska jag iväg och göra dagens ärenden. (Kan ju inte ha en hel dag utan att göra något...!) En av sakerna som ska göras idag är att hämta provsmakning för maten till bröllopet, spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela