Pauline Strand

Så mycket att göra, så lite tid..

Publicerad 2014-06-09 09:21:21 i Livet och sånt

Förstår inte vart tiden tar vägen..? Känns som jag bloggade igår fast det nu är fyra dagar sen. Tiden fylls istället med en massa jobb och annat trevligt. I fredags var det fullt ös på cafét över dagen och sen grillades det ihop med ett gäng härliga människor. Kvällen slutade sen på Landströms vilket var väldigt kul. Jag som inte tycker det är så
himla kul att festa och så var tillochmed den som föreslog att gå till Landströms, hör och häpna!  

Sen har det segat sig i helgen. Igår blev det en lång sovmorgon och sen jobb på radiotjänst. Efter jobbet så var  vi hos André en sväng och satte upp dom sista renoveringstapeterna. Eller ja, Patrik och André gjorde det medan jag satt i en stol vid sidan om... Var väldigt seg pga åskväder som hängde i luften så kände mig som en säck potatis typ igår kväll. grilla gjorde vi ändå sen på kvällen och det blev en väldigt sen middag som sen följdes av att jag och André pratade politik. Mycket spännande haha!

Blev kittlad till döds typ igår av Patrik sen innan vi skulle gå och lägga oss vid lite efter tolv. Slutade med att han sov på golvet tills halv fem i morse innan han kom krypandes upp till mig i sängen och sa förlåt. Ibland kan nog min envishet gå lite över styrs eftersom jag vägrade säga att jag skämtade om det där med att ligga på golvet vilket slutade med att han trodde jag var jättesur på honom haha...  Kompenserade det med en lång sovmorgon med film i ruggigt regnväder. Sånt väder är det bästa mysa-och-ligga-kvar-i-sängen-länge vädret!

Fick även ett meddelande häromdagen som har väntats på i över ett år. Kändes dock mer eller mindre patetiskt att det kom först nu...


Skulle ha publicerats igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela