Pauline Strand

Home Sweet Home

Publicerad 2014-11-07 23:23:18 i Livet och sånt

Jag har det riktigt bra här hemma. Igår blev mitt risbo åter igen sådär lent och fint som mitt hår brukar vara vilket är skönt. Lite kaos och lite försening hos frisören gjorde att jag som ursäkt fick med mig lite extra produkter hem vilket var kul. Jag som inte gör så mycket med mitt hår fick någon spray som ska underlätta när jag (om jag...) lockar håret och så lockarna håller bättre och sen något serum som ska laga (?) håret så det håller sig friskare längre eller något sånt. Ska bli kul att prova! 

Igårkväll kom sen Agnes hit en sväng och helt plötsligt hade tre timmar bara försvunnit medans vi satt och pratade. Supermysig kväll! Så himla skönt att även om vi inte håller kontakten hur ofta som hellst så är ändå allt precis som vanligt när vi väl träffas. 

Idag har det däremot vart en riktig slappardag! Sov länge och myste extra mycket när vovven kom hti och la sig imorse. Kollade nya greys och scandal samtidigt som jag åt frukost i soffan. Hade sedan föreläsningar som jag kollade på. Ikväll lagade jag och mamma massa god mat så är fortfarande helt proppätt. Skönt med slappardag! Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till osterian i Falköping och sedan vidare till Göteborg och hotellnatt. Ska bli mysigt med familjehelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela