Pauline Strand

Lördagskväll

Publicerad 2014-11-15 20:00:15 i Livet och sånt

Denna veckan sa verkligen bara swish så var det förbi! Har jobbat väldigt mycket denna veckan och när jag väl har varit hemma har jag försökt plugga lite. Jobbade sista dagen på Safari nu så nästa vecka väntar bara Radiotjänst. Skönt med lite lugnare nu så jag kan försöka fokusera på skolan och kanske börja repitera lite så jag inte har så fruktansvärt mycket tentaplugg att göra vid julen sen. 
Ligger nu i Patriks otroligt sköna one piece( Superstor, jättevarm och människan har haft den i sin garderob i 4 år utan att ens använt den en endaste gång?), har tänt en massa ljus, har massa bra musik på, dricker te och ska snart hugga in på mina praliner som jag har här bredvid. Man skulle ju kunna tro att jag har gått och blivit pensionär som spenderar min lördagkväll såhär men jag älskar det. 

Här kommer en bildbomb från veckan! Fick fina blommor och gomat av Patrik när jag kom hem från jobbet en kväll, en fin soluppgång genom en mobilkamera, plugg, jag i mysone piecen, fina vinter-Kiruna, och michelin-pauline som är ute och går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela